Köszöntjük
Nyugat-Európa legismertebb magyar fordítószolgálata

1985-ben alakult Moersben (Észak-Rajna-Vesztfália tartomány, Németország).
Alapítója Ficsor László okl. mérnök és szakfordító, aki 1973 óta áll az európai népek közötti kapcsolat szolgálatában, és 1988-tól 1998-ig a németországi állami magyar fordító- és tolmácsvizsga bizottság elnöke volt. Cégünk mottója: "Professzionális szolgáltatások a világ országai közötti megértés elősegítésére" - ezt a célt pedig szakszerű és lelkiismeretes tanácsadással, rendkívüli hozzáértéssel és a legkorszerűbb műszaki háttérrel igyekszünk elérni.

ÖN is profitálhat tapasztalatunkból!

ÖN is elérhet bennünket a nap szinte bármely órájában!

ÖN olyan hiteles fordításokat kap budapesti vagy moersi irodánkban, amelyeket az EU bármely országában minden további felülhitelesítés (apostille) nélkül hivatalosnak ismernek el!

ÖN is hozzáértő tanácsot és javaslatot kap tőlünk.

CÉGÜNK az első olyan fordítóirodák közé tartozik, ahol bevezették a számítógépes szövegszerkesztést.

CÉGÜNK úgy Budapesten, mint Moersben is a városközpontban található, és könnyen megközelíthető - parkolóhelyek közvetlenül az épület előtt.

CÉGÜNK Németország első 10.000 telefax-előfizetője közé tartozott, telexünk pedig 2001-ig működött.

CÉGÜNK az egyik legismertebb, kelet- és közép-európai nyelvekre szakosodott fordítószolgálat, és a vezető magyar fordítószolgálat Nyugat-Európában.

Olyan szöveget kap kézhez, amelyen nem "látszik", hogy fordításról van szó, a leglényegesebb szempont ugyanis a felhasználó ország nyelvének, stílusának, nyelvtanának és nyelvi fordulatainak az "egyszerű" anyanyelvi szintet jóval felülmúló, tökéletes visszaadása, ami az Ön üzleti sikerének titka is. Mindez pedig igen versenyképes áron. Örömünkre szolgálna, ha Önnek is segítséget nyújthatnánk nyelvi problémái megoldásában!Aktualizálva 2006. január 21-én